Krapte voor Koeman achterin door blessure Araújo, Lukaku 'out'

29 oktober 2020, 22:10   Bijgewerkt: 29 oktober 2020, 22:16

Ronald Koeman kan de komende tijd niet beschikken over verdediger Ronald Araújo. De sterke achterhoedespeler viel in de Champions League-wedstrijd uit tegen Juventus woensdag en heeft een hamstringblessure opgelopen. Naar verwacht ligt hij zo'n drie á vier weken uit de roulatie in de selectie van Ronald Koeman.

Dat heeft de club naar buiten gebracht. Araújo liep de kwetsuur uit in de eerste helft, maar hield het vol tot de pauze in Turijn. Toen zakte Frenkie de Jong een linie en bleef Araújo achter in de kleedkamer. Gerard Piqué was namelijk geschorst en hij is samen met Clement Lenglet de enige nog fitte centrale verdediger in de A-selectie. Vanuit het B-team is Óscar Mingueza ook geblesseerd, waardoor er weinig opties over zijn voor Koeman.

Blessure Lukaku

Verder kwam Internazionale naar buiten met een blessure-update over spits Romelu Lukaku. De Belgische spits heeft een spierblessure opgelopen in zijn linkerdij en zal in elk geval komend weekend tegen Parma ontbreken. Ook het duel met Real Madrid in de groepsfase van de Champions League is zeer onzeker voor de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen