Fraser looft Burger: "Doet me een beetje denken aan Redondo"

30 oktober 2020, 17:51   Bijgewerkt: 30 oktober 2020, 18:04

Henk Fraser is onder de indruk van Feyenoord-huurling Wouter Burger. De trainer van Sparta vergelijkt de speler met Fernando Redondo, oud-middenvelder van onder meer Real Madrid. Burger moet zijn optimale fitheid nog bereiken, maar klopt volgens Fraser wel aan de deur.

Fraser legde aan RTV Rijnmond uit waarom hij Wouter Burger niet opstelde in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag (verloren na penalty's). Burger was toen kandidaat om de geschorste Adil Auassar te vervangen, maar de trainer koos voor Laros Duarte. "Het heeft voor mij te maken met hoe hij binnenkwam. Hij had net corona gehad. Het heeft ook voor een gedeelte te maken met gewenning aan de ploeg en aan zijn speelstijl. Wouter is wel op weg, of het tegen Heerenveen (aanstaande zondag, red.) al gaat gebeuren, daar moet ik nog over nadenken. Maar ik ben blij dat hij de eerste stappen maakt om die strijd aan te gaan."

"Het is een fantastische voetballer", gaat Fraser verder. "Je mag nooit vergelijken, maar hij doet me een beetje denken aan Redondo. Hij heeft ook zo'n stijl. Als hij dadelijk topfit is, kan hij hopelijk veel voor ons betekenen." Burger viel tegen ADO Den Haag vijftien minuten voor tijd in en maakte daarmee zijn debuut voor Sparta. Aanstaande zondag kan hij aanspraak maken op een nieuwe kans op speelminuten. Dan spelen de Rotterdammers om 14:30 uur thuis tegen sc Heerenveen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen