Gisteren gemist: KNVB reageert op PSV, Ronaldo uit quarantaine

31 oktober 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 30 oktober.

Gehavend NEC verslaat NAC, De Graafschap meldt zich bovenin

NAC Breda verloor vrijdagavond in eigen huis met 0-1 van een gehavend NEC. Door corona misten de bezoekers liefst zeven spelers, maar net als in de laatste drie wedstrijden wist de club uit Breda het doel niet te vinden. Een vroege goal van Terell Ondaan was zo voor NEC genoeg voor de overwinning.

PSV - ADO niet uitgesteld: "PAOK-uit is niet beslissend"

Competitiemanager Jan Bluyssen heeft namens de KNVB gereageerd op de verontwaardiging bij PSV over het niet verplaatsen van de wedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zondag. De door corona getroffen club is niet blij dat er niet wordt meegedacht, waar met een halve selectie een dubbel programma afgewerkt moet worden. Volgens Bluyssen voldoet PSV aan geen van de scenario's waarbij verplaatsing aan de orde zou zijn.

Almere City weer even koploper na ruime zege bij Jong Ajax

Almere City is weer even koploper van de Eerste Divisie. De ploeg van trainer Ole Tobiasen won zonder al te veel moeite met 1-4 van Jong Ajax, dat al na drie minuten met 0-2 achter stond. Een eigen doelpunt van Neraysho Kasanwirjo betekende een vroege openingstreffer, waarna Thomas Verheydt, Elias Sorensen en Frederik Helstrup de score verder uitbouwde. Kenneth Taylor deed vanaf elf meter nog iets terug namens de Ajacieden.

Van de Beek wil wedstrijden spelen: "Dat is waarvoor je voetbalt"

Het basisdebuut in de Champions League van Donny van de Beek bij Manchester United smaakte naar meer. Met oud-Ajacied aan de aftrap won de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer met 5-0 van RB Leipzig. Van de Beek hoopt ook dit weekend tegen Arsenal te mogen starten. "Spelers willen altijd wedstrijden spelen", aldus de 23-jarige middenvelder.

Ronaldo test negatief en hoeft niet langer in quarantaine

Cristiano Ronaldo hoeft niet langer in thuisisolatie. De aanvaller is opnieuw getest op het coronavirus en kreeg vrijdag een negatieve uitslag, zo laat Juventus weten. Ronaldo zat in totaal negentien dagen in quarantaine.

Gravenberch blij om zich in de CL te kunnen ontwikkelen

Ryan Gravenberch maakt een uitstekende ontwikkeling door bij Ajax. Naast zijn basisplaatsen in de Eredivisie krijgt de pas achttienjarige middenvelder dit seizoen ook de kans in de Champions League. Daar is hij erg dankbaar voor, liet hij weten in gesprek met Ajax TV.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen