Lukaku-loos Inter toont veerkracht na beauty Gervinho

31 oktober 2020, 20:02   Bijgewerkt: 31 oktober 2020, 20:38

Inter heeft zaterdagavond een nederlaag tegen Parma afgewend. De Italiaanse grootmacht keek na ruim een uur tegen een verrassende 0-2 achterstand aan, maar redde door een laat doelpunt een punt: 2-2. De mooiste goal van de avond kwam op naam van Gervinho.

Groots was het niet wat Inter en Parma voor rust lieten zien. De thuisploeg blafte wel, maar beet niet. De bezoekers beperkten zich vooral tot verdedigen, maar kwamen driect na rust wel op voorsprong. Met een prachtige volley opende Gervinho de score. De 33-jarige oud-speler van Arsenal en AS Roma ontsnapte een kwartier later weer aan de aandacht van Stefan de Vrij en co en maakte de 0-2.

Het antwoord van Inter liet niet lang op zich wachten. Vlak na de tweede goal van Gervinho scoorde Marcelo Brozovic de aansluitingstreffer. Daar leek het ook bij te blijven voor Inter, dat de stootkracht van de geblesseerde Romelu Lukaku miste. Toch werd het in blessuretijd nog 2-2 via Ivan Perisic, die de 2-2 binnen kopte. De aanvaller uit Kroatië stond net niet buitenspel, bleek uit camerabeelden. Arturo Vidal had in extremis nog de 3-2 kunnen maken, maar kopte naast.

Inter staat na de remise op de vijfde plaats in de Serie A, met twee punten achterstand op stadsgenoot en koploper AC Milan. De aartsrtivaal heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen