Brobbey blij na debuutgoal bij Ajax: "Dit is nog maar het begin"

1 november 2020 – Scoren bij je debuut in Ajax 1: het was de basis van veel uiterst succesvolle carrières. Onder meer Johan Cruijff, Marco van Basten en Patrick Kluivert gingen de gisteravond bejubelde Ajacied Brian Brobbey voor. De achttienjarige spits, die zorgde voor de derde Amsterdamse treffer tegen Fortuna Sittard (5-2), was dolblij met zijn eerste goal.

Brobbey blij na debuutgoal bij Ajax: "Dit is nog maar het begin"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Een beter debuut kon de bonkige spits zich niet wensen. "Ik ben hier heel blij mee", zei Brobbey voor de camera van FOX Sports. "Ik stond bij de tweede paal, ik had al het gevoel dat de bal daar ging komen, maar ik schrok een beetje, haha." De bal belandde via de paal voor de voeten van Brobbey, die de bal tegen zich aan kreeg en in het doel zag gaan. "Het was niet de mooiste, maar deze tellen ook."

Brobbey stelde direct de Ajax-supporters gerust wat betreft zijn volgend jaar zomer aflopende contract. "Dit is nog maar het begin, ik hoop dat er nog meer goals komen. Met mijn nieuwe contract gaat het goed, haha. Ik wil natuurlijk bij Ajax blijven, dus het komt allemaal goed. Of ik dicht bij een handtekening ben? Sowieso."

Middenvelder Davy Klaassen, die eveneens scoorde tijdens zijn vuurdoop, was trots op de jonge aanvalsleider. "Ik vind het heel mooi voor hem. Er wordt heel veel geschreven over die jonge jongens bij ons, ze staan altijd maar in de spotlights, maar moeten hun kansen afwachten.", aldus Klaassen. "Van mijn eerste goal krijg ik nog steeds kippenvel."

Reacties

Ajax

gerelateerd