'Schuurs op de radar van Liverpool na CL-ontmoeting'

1 november 2020, 09:09

Perr Schuurs heeft zich in de kijker gespeeld van Liverpool, twee weken geleden nog tegenstander in de eerste groepswedstrijd van de Champions League. De twintigjarige Limburger speelde tegen de Engelse landskampioen een sterke wedstrijd, waardoor The Reds de verdediger nauwlettend in de gaten houden.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Mirror. Schuurs liep in 2017 al eens stage bij de Engelse topclub, maar bleef uiteindelijk bij Fortuna Sittard. Daar droeg hij het seizoen dat daarop volgde bij aan de promotie van de Limburgse club naar de Eredivisie én verdiende hij een transfer naar Ajax. Na twee seizoenen als back-up te hebben gefungeerd, is Schuurs dit seizoen basisspeler in de ploeg van Erik ten Hag. De beloning volgde toen hij voor het eerst werd geselecteerd voor het Nederlands elftal, waar hij nog wacht op zijn debuut. 

Bij Ajax is hij in ieder geval vaste keuze. Dat doet hij tot dusverre verdienstelijk, ziet ook Liverpool. De club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum is de centrumverdediger na de stage in de gaten blijven houden en denkt nu opnieuw aan zijn komst. Jürgen Klopp zou na het treffen in de Champions League gecharmeerd zijn geraakt van de lange rechtspoot, zeker nu de Duitser kampt met defensieve problemen. Liverpool zou er zelfs over nadenken om komende januari al toe te slaan. Het contract van Schuurs loopt tot de zomer van 2022.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen