Post na bizarre VVV-week: "Alsof er iemand was overleden"

1 november 2020, 09:56   Bijgewerkt: 1 november 2020, 10:03

VVV-Venlo ging zaterdagavond ook op bezoek bij FC Groningen onderuit. De 2-1 nederlaag deed weliswaar veel minder pijn dan het historische pak slaag van vorige week tegen Ajax (0-13), maar VVV voelde zich bepaald niet lekker na het verlies tegen FC Groningen. Volgens aanvoerder Danny Post had zijn ploeg een beter resultaat verdiend.

"Groningen had wel meer balbezit en iets meer kansen, maar het is niet dat ik zeg: Goh, wat een kansenregen van Groningen", verklaart Post in gesprek met FOX Sports. "We hadden vooraf niet verwacht dat we hier 'even' de bovenliggende partij zouden zijn, maar ik had zeker van de eerste helft meer verwacht van ons. De aansluitingstreffer valt helaas te laat. Heb je toch weer een kutgevoel, je hebt weer nul punten."

Het was het einde van een uiterst krankzinnige week voor de Venlonaren, aldus Post. "Alsof er iemand overleden was. Het was stil, we hebben geprobeerd het van ons af te zetten. Gelukkig zat er een bekerwedstrijd tussen die je gelukkig wint. Daarna probeer je de koppies weer leeg te maken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan." VVV bereikte de volgende ronde van het bekertoernooi door met 4-2 te winnen van FC Den Bosch. In de Eredivisie bezet VVV de veertiende plaats met vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen