Corona houdt PSV nog altijd in greep: Hendrix en Müller positief

1 november 2020, 13:10   Bijgewerkt: 1 november 2020, 13:18

PSV wordt nog altijd geteisterd door een coronagolf. Nu zijn Jorrit Hendrix en reservedoelman Vincent Müller niet van de partij. Het duo mist de wedstrijd tegen ADO Den Haag van vanmiddag. Eerder werden al diverse andere spelers positief getest op de aanwezigheid van het coronavirus, waardoor de ziekenboeg inmiddels overstroomt.

PSV moet het door het ontbreken van Hendrix en Müller tegen ADO Den Haag stellen zonder liefst dertien A-selectiespelers. Ook Cody Cakpo, Denzel Dumfries, Maxim Delanghe, Timo Baumgartl, Pablo Rosario, Joël Piroe en Nick Viergever zijn wegens corona niet van de partij.  Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez, Maximilian Romero en Armando Obispo ontbreken wegens blessureleed. Tevens testten nog vijf spelers van Jong PSV positief.

PSV deed bij de KNVB navraag of de wedstrijd van vanmiddag tegen ADO kon worden verplaatst, maar kreeg nul op rekest. "Met teleurstelling heeft PSV vanochtend kennisgenomen van de beslissing van de KNVB om wederom geen gehoor te geven aan een verzoek om het thuisduel met ADO Den Haag te verplaatsen", schreef de club op de eigen website. Ook algemeen directeur Toon Gerbands was teleurgesteld. "We spelen, maar we houden hier een hele nare smaak aan over."

De wedstrijd tegen laagvlieger ADO begint vanmiddag om 16.45 uur. Bij een zege komen de Eindhovenaren op zestien punten, twee punten achter op koplopers Ajax en Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen