Video: Ibrahimovic helpt Milan met omhaal aan zege

1 november 2020, 14:28

AC Milan heeft de koppositie tegen Udinese met succes verdedigd. De laagvlieger in de Serie A werd uiteindelijk met minimaal verschil verslagen: 2-1. Zlatan Ibrahimovic was opnieuw van onschatbare waarde aan de kant van de Milanezen, die vier punten voorsprong hebben op nummer twee Atalanta en zeven punten meer hebben dan Juventus. De Turijnse topclub heeft echter een duel minder gespeeld.

Ibrahimovic gebruikte bij de openingstreffer goed zijn lichaam, waardoor hij de bal terug kon leggen op de aanstormende Franck Kessié. Hij knalde de bal keihard via de onderkant van de lat tegen de touwen. Nadat Rodrigo De Paul via de strafschopstip de stand gelijk had getrokken, hielp Ibrahimovic zijn ploeg vlak voor tijd met een knappe omhaal aan de drie punten.

Daardoor staat Ibrahimovic, die tijdelijk ontbrak wegens een positieve coronatest, na vier competitieduels op zeven treffers. Daarmee is de 39-jarige spits topscorer in de Serie A. De voormalig Ajacied was sinds zijn terugkeer in Milaan bij 23 goals betrokken in 22 optredens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen