Dodelijk effectief Southampton nestelt zich in top Premier League

1 november 2020, 14:58

Southampton heeft opnieuw een goed resultaat geboekt in de Premier League. De degradatiekandidaat van vorig seizoen boekte ook een zege op mede-verrassing Aston Villa en neemt daardoor de derde plaats in. Tegen het Aston Villa van de ontbrekende Anwar El Ghazi gingen The Saints uiterst zorgvuldig om met de kansen. Het werd 3-4. 

Het was Aston Villa dat de meeste kansen kreeg, maar Southampton ging daar beduidend beter mee om. Alle vier de pogingen tussen de palen leverden een treffer op. Zo zagen Jannik Vestergaard, James Ward-Prowse (tweemaal) en Danny Ings het net bollen. Aan de andere kant deed Tyrone Mings met een rake kopbal nog iets terug, maar het mocht niet baten. Dat Aston Villa in blessuretijd nog tweemaal tot scoren kwam, leidde niet tot paniek bij de uiteindelijke winnaar.

De eerste treffer van Ward-Prowse kreeg voor Southampton een gouden randje. Het betekende de duizendste Premier League-goal voor de voormalige club van Ronald Koeman. Southampton verkeerde vorig jaar lang in degradatienood, maar zette een indrukwekkende opmars in. Villa, dat enkele weken geleden nog de ranglijst aanvoerde, zakte door de tweede nederlaag op rij naar de zevende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen