Advocaat is blij met Bannis en heeft goed nieuws over Berghuis

1 november 2020, 17:54

Dick Advocaat was zondagmiddag niet blij met het spel van Feyenoord in de tweede helft tegen FC Emmen (2-3), maar zag zijn ploeg in de slotfase nog wel winnen. De ervaren coach was uiteraard blij dat de jonge aanvaller Naoufal Bannis de winnende goal maakte.

De spits kwam in de eerste helft in het veld als vervanger van Steven Berghuis en maakte de 2-3 in blessuretijd. "Die jongen deed het redelijk. Redelijk ja, ik ben voorzichtig met complimenten", zei Advocaat bij FOX Sports. Toch was hij wel blij met het spel van Bannis. "Hij was ook bij onze eerste goal betrokken."

Over de uitgevallen Berghuis had Advocaat goed nieuws te melden. "Ik denk dat het wel meevalt", zei Advocaat. Het ging volgens de coach om een knietje in het bovenbeen. "Twee dagen, dan kan hij wel weer spelen." Advocaat stelt dat de zege van Feyenoord gewoon een goede overwinning  is. Onderschat Emmen nou niet, dat is een heel vervelende ploeg om tegen te spelen. Met tien man waren ze nog vervelender. Ze stonden met acht, negen spelers achter de bal. Uiteindelijk ben ik wel opgelucht. Maar als je de kansen ziet, hadden we de wedstrijd wel eerder naar ons toe moeten trekken. Het duurde te lang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen