Zahavi: "Dit was misschien een goedmakertje voor vorige week"

1 november 2020, 19:46

Eran Zahavi had met PSV zondag weinig problemen met ADO Den Haag. Op eigen veld werd het 4-0 voor de thuisploeg, al was er bij de eerste goal veel discussie. Zahavi benutte namelijk een penalty nadat er geen contact leek te zijn met de verdedigers van ADO. De Israëliër spreekt van een goedmakertje.

"Geen penalty? Echt niet? Ik voelde wel wat. Die eerste speler raakte mee. Normaal val ik niet zomaar", zei de spits tegen FOX Sports. Toen hij de beelden zag, veranderde zijn mening. "Als ik het zo zie, was het misschien nog een goedmakertje voor de wedstrijd tegen Vitesse." Vorige week kreeg PSV in de slotfase geen penalty na een overtreding op Jorrit Hendrix.

PSV kende weinig moeite met ADO, merkte Zahavi. "We lieten het simpel lijken", aldus de aanvaller. "Ik heb genoten van de wedstrijd en van het feit dat ik weer mocht spelen", zei de spits, die getroffen werd door corona. "Het was verre van makkelijk voor ons deze week. Bijna dagelijks kwamen er nieuwe besmettingen bij. Daarnaast hebben we donderdag alles moeten geven. Als je dan zo speelt als vandaag, mag je trots zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen