Wereldgoal De Leeuw niets waard: "Dit doet wel veel pijn, hoor"

1 november 2020, 21:29

Na zeven speelronden staat de teller bij FC Emmen op slechts drie punten en dat is uiteraard ondermaats. Gezegd moet worden dat het de ploeg ook niet meezit, want met tien man ging het zondag in extremis mis tegen Feyenoord (2-3). Michael de Leeuw, die een prachtig doelpunt maakte, noemt het typerend.

Emmen zit in de hoek waar de klappen val en dacht zondag een punt te pakken tegen Feyenoord. Toch ging het in blessuretijd mis. "Dit doet wel veel pijn hoor", zei De Leeuw bij RTV Drenthe. Drie minuten voor rust maakte hij nog met een schitterende wijze de 2-1. "Iedereen zit kapot", zei de clubtopscorer. "We spelen 55 minuten met tien man en iedereen ging tot op het tandvlees. Dat die goal dan toch nog valt, diep in blessuretijd, voelt alsof alles voor niets is geweest."

De Leeuw zag het na de rode kaart van Anco Jansen misgaan. "Er is niets aan de hand en na de rode kaart verandert het spelbeeld compleet. Toch komen we uit het niets op 2-1 en ondanks dat er nog maar heel even te spelen is tot de rust kunnen we de voorsprong niet tot de pauze vasthouden. En dat ook die 2-3 valt is typerend voor ons dit seizoen. Niets zit mee."

Emmen staat zestiende en won nog niet één keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen