Brobbey stelt Ajax gerust: "Ik teken honderd procent zeker bij"

2 november 2020 – Ajax-talent Brian Brobbey heeft nogmaals bevestigd dat hij, vermoedelijk op korte termijn, gaat bijtekenen in Amsterdam. Waar de jonge spits eerder nog aangaf dat die krabbel 'wel op papier zou komen', laat hij ditmaal weten dat het zelfs 'honderd procent zeker' rond gaat komen. Het is dan ook een kwestie van tijd voor hij zijn in 2021 aflopende verbintenis verlengt.

Brobbey stelt Ajax gerust: "Ik teken honderd procent zeker bij"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Die contactverlenging komt wel goed. Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola is in gesprek met Marc Overmars. Ik teken honderd procent zeker bij", licht Brobbey toe tegenover het dagblad. "Dit is pas het begin. Door heel hard te werken, wil ik een vaste waarde worden."

Dat is een ambitieus doel, maar ook iets waar hij heel hard voor heeft moeten werken. "De trainer had helemaal gelijk dat ik niet fit genoeg was. Ik kon niet negentig minuten lang leveren wat van een spits bij Ajax wordt gevraagd, maar dankzij de zware trainingen kan ik dat inmiddels wel." Het talent heeft door alle fysieke trainingen inmiddels een zeer imposant lichaam opgebouwd. 

Lees ook: Brobbey blij na debuutgoal bij Ajax: "Dit is nog maar het begin"

Brobbey was dit seizoen in zeven Eerste Divisie-duels al viermaal trefzeker, waardoor hij met Jong Ajax de achtste plaats in de competitie bezet met vijftien punten. Afgelopen weekend maakte hij ook zijn debuut in de hoofdmacht van Erik ten Hag, waarin hij meteen scoorde tegen Fortuna Sittard.

Reacties

Ajax

gerelateerd