Ziyech maakt indruk en wordt vergeleken met Hazard

2 november 2020, 08:21

Hakim Ziyech staat volop in de picture momenteel bij Chelsea. De oud-Ajacied scoorde en gaf een assist bij zijn debuut in de Premier League en in Engeland is men onder de indruk. De buitenspeler wordt zelfs al vergeleken met de twee jaar geleden naar Real Madrid vertrokken Eden Hazard.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad in een analyse. 'Het voetenwerk en de soms adembenemende techniek van Hakim Ziyech deed Alan Shearer zaterdag in de studio van Match of the Day van zijn geloof afvallen. Normaliter waakt de voormalige goalgetter ervoor om nieuwkomers direct de hemel in te prijzen. Voor de middenvelder van Chelsea maakte hij een uitzondering na een glansrol op Turf Moor tegen Burnley (0-3)', schrijft het AD. Shearer benoemde Ziyech tot de beste speler van het veld.

The Sun schreef dat Ziyech het meteen waarmaakt bij Chelsea en in de voeten kan treden van Hazard. Sunday Times kwam tot dezelfde conclusie en beloonde Ziyech zelfs met een negen voor zijn optreden tegen Burnley. 'Medespelers herkenden in hem de sleutel naar winst', aldus het AD.

Lees ook: Ziyech maakt indruk: "Het is een goede week geweest"

The Indepedent zag eveneens dat Ziyech begon te stralen en tot zijn wissel na zeventig minuten de grote uitblinker van Chelsea was. De London Evening Standard gaf Ziyech een zven voor zijn optreden, terwijl The Guardian eveneens lovend was en The Daily Mail zelfs een 8,5 over had voor het optreden van Ziyech. De international van Marokko maakt indruk en moet dat tegen Stade Rennes in de Champions League zien door te trekken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen