'Goed nieuws Ajax: viertal alsnog naar Denemarken'

2 november 2020 – Ajax-trainer Erik ten Hag kan vermoedelijk alsnog een aantal van de niet-meegereisde spelers in Denemarken verwelkomen. Dusan Tadic, Andre Onana, Davy Klaassen en Zakaria Labyad stappen dinsdag op het vliegtuig om mee te kunnen doen in het Champions League-duel met FC Midtjylland. Mogelijk voegt ook Ryan Gravenberch zich bij het viertal. Dat meldt journalist Martijn Krabbendam bij Veronica Inside.

'Goed nieuws Ajax: viertal alsnog naar Denemarken'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De in Denemarken afwezige Ajax-spelers zijn opnieuw getest op het coronavirus en aan de hand van de nieuwe uitslagen hebben zij van de Deense autoriteiten alsnog toestemming gekregen om naar het Scandinavische land af te reizen. Voor Ten Hag is dat uitstekend nieuws. Hij gaf eerder op de maandagavond aan dat hij goede hoop had dat zijn zeventienkoppige selectie zou worden aangevuld met enkele spelers.

Door de komst van het viertal heeft Ten Hag weer wat meer te kiezen. Onder de lat kan hij gewoon Andre Onana posteren. Daardoor zal Kjell Scherpen op de bank plaatsnemen en nog niet zijn officiële Ajax-debuut maken. Althans, niet als basisspeler. Tadic, Klaassen en Gravenberch zijn ook vaste waarden in het team van Ten Hag.

Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij hebben de Ajax-spelers nog geen toestemming gekregen om naar Denemarken te reizen. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd