Leicester City klimt na zege op Leeds naar tweede plek

2 november 2020, 23:17

Leicester City is in de Premier League gestegen naar de tweede plaats. Het team van trainer Brendan Rodgers was maandagavond met 1-4 te sterk voor Leeds United, mede dankzij een razendsnel doelpunt van Harvey Barnes.

De Engelse middenvelder opende al na 121 seconden de score. Na een te korte terugspeelpass van Robin Koch legde Jamie Vardy de bal klaar voor Barnes, die geen fout maakte. Vlak daarvoor was er al een enorme kans voor Leeds United. Patrick Bamford slaagde er niet in om met een kopbal Leicester-doelman Kasper Schmeichel te verschalken.

Ook bij de 2-0 was Vardy betrokken. De Engelse aanvaller zag zijn kopbal gekeerd worden door Leeds-keeper Illan Meslier en in de rebound schoot Youri Tielemans raak. Stuart Dallas bracht vlak na rust de spanning in de wedstrijd terug. Zijn voorzet werd door niemand geraakt en vloog in het Leicester-doel. Leeds drong daarna aan, maar verschalkte Schmeichel niet voor een tweede maal.

Aan de andere kant scoorden de bezoekers nog wel twee keer. Eerst maakte Vardy zijn zevende doelpunt in zes wedstrijden door op aangeven van Cengiz Ünder raak te schieten, in blessuretijd schoot Tielemans vanaf elf meter (Vardy was al gewisseld) de 1-4 binnen. Bij Leeds United bleef Nederlander Pascal Struijk negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen