Transfersoap Barça: 'geen Memphis, wél Nunez en vertrek Messi'

3 november 2020, 09:26

FC Barcelona heeft een nieuwe spits op het oog. Na het vertrek van Luis Suárez naar Atlético Madrid is Ronald Koeman koortsachtig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider, die hij denkt te hebben gevonden in Darwin Núnez. De 21-jarige aanvaller stond afgelopen zomer ook al op het lijstje van de Catalanen, maar Benfica kaapte de spits weg voor de neus van Koeman. Memphis Depay zal daarentegen niet naar Camp Nou verkassen.

Een halfjaar later moet het volgens ESPN alsnog van een transfer komen. De Uruguayaan, die afgelopen zomer voor 24 miljoen euro werd opgepikt bij Almería, laat tot dusverre een uitstekende indruk achter bij Benfica. Met vier goals in negen wedstrijden is hij sterk aan het nieuwe seizoen begonnen. Een paar weken geleden was Benfica-coach Jorge Jesus nog dolenthousiast over zijn pareltje. Nunez zou volgens de trainer hoe dan ook het transferrecord van Joao Felix gaan breken. De jonge Portugees verkaste vorig jaar voor 126 miljoen euro naar Atlético Madrid.

Volgens Marca komt er in ieder geval geen transfer van Memphis Depay naar de Spaanse topclub. Memphis was afgelopen zomer dichtbij een overstap, maar financiële problemen zetten destijds een streep door die overstap. Door de bestuurlijke onrust en de aanstelling van een nieuwe voorzitter is de komst van de Olympique Lyon-aanvaller hoogst onzeker.

Het lijkt er volgens diverse Engelse media tevens op dat Koeman volgend jaar niet meer kan beschikken over Lionel Messi. Na een maandenlange transfersoap bleef de Argentijn bij FC Barcelona, maar in januari kan hij een voorcontract tekenen bij Manchester City. De Engelse topclub wil zich dus in januari al verzekeren van zijn komst in de zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen