Problemen voor PSG: na Neymar en Icardi ook Mbappé afwezig

3 november 2020, 11:01

De topper in de Champions League-week is de ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en RB Leipzig. De Parijse topclub zal het op bezoek in Duitsland echter moeten stellen zonder het sterrenensemble. Kylian Mbappé was met een doelpunt en assist afgelopen weekend nog van grote waarde voor PSG tegen Nantes (3-0), maar lijkt tegen Leipzig niet van de partij.

De topclub laat weten dat Mbappé een blessure heeft opgelopen en afgelopen maandag de training aan zich voorbij liet gaan. Het zorgt ervoor dat de ziekenboeg bij Paris Saint-Germain inmiddels overloopt. Neymar lijkt de komende weken afwezig wegens liesklachten, terwijl ook Mauro Icardi en Julian Draxler niet in actie kunnen komen. Thomas Tuchel moet het eveneens stellen zonder de geblesseerde Marco Verratti.

Het gapende gat dat de sterspelers voorin achterlaten, zal moeten worden ingevuld door Moise Kean. Vorige week was de Italiaanse spits met twee goals al de gevierde man tijdens de 2-0 zege op Istanbul Basaksehir. Kean wordt dit seizoen gehuurd van Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen