'Drietal Ajax mag spelen, ook Labyad in vliegtuig'

3 november 2020 – Ajax lijkt op bezoek bij FC Midtjylland dan toch te kunnen beschikken over het trio André Onana, Ryan Gravenberch en Dusan Tadic. De spelers testten eerder deze week positief op het coronavirus, maar lijken op tijd hersteld voor het affiche met de Deense landskampioen. Ook Zakaria Labyad voegt zich bij de selectie.

'Drietal Ajax mag spelen, ook Labyad in vliegtuig'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, laat op Twitter weten dat een Deense collega te horen heeft gekregen dat Onana, Gravenberch en Tadic in actie mogen komen. Volgens het Algemeen Dagblad zou ook Zakaria Labyad zich alsnog bij de Ajax-bubbel hebben gevoegd. Ook de Marokkaans international kreeg te horen dat zijn test valspositief zou zijn. De club heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Ajax staat vanavond om 21.00 uur tegenover FC Midtjylland. Op bezoek in Denemarken zullen Davy Klaassen, Dominik Kotarski en Maarten Stekelenburg sowieso nog ontbreken. Zij testten wél positief en zijn direct in thuisquarantaine gegaan.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd