Ronald de Boer vertrouwt Ajax: "Nog steeds aardig team"

3 november 2020, 13:31

Ajax treedt vanavond om 21.00 uur aan tegen de Deense landskampioen FC Midtjylland, maar de voorbereiding is flink in de war gegooid. Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg ontbreken wegens een positieve coronatest sowieso, terwijl het meespelen van Dusan Tadic, André Onana en Ryan Gravenberch nog hoogst onzeker is. Volgens Ronald de Boer is dat echter nog geen reden tot paniek.

De Boer zag diverse vermoedelijke opstellingen voorbijkomen en voorziet weinig problemen. "Dan zie je nog wel een aardig representatief elftal staan", zegt hij voor de camera van Veronica Inside. "Je zou zeggen: met die spelers moet je ook winnen van FC Midtjylland. Er staat behoorlijk wat op het spel. In deze twee duels heb je zes punten ingecalculeerd. Je wilt geen averij oplopen. Maar stel dat Onana en consorten er niet bij zijn, dat zijn natuurlijk wel spelbepalende spelers in de groep."

Volgens het Algemeen Dagblad treedt Ajax vanavond aan met een viermansdefensie, bestaande uit Sean Klaiber, Perr Schuurs, Lisandro Martinez en Nicolás Tagliafico. Het middenveld wordt gevormd door Daley Blind, Noussair Mazraoui en Quincy Promes, terwijl David Nerez, Dusan Tadic en Antony voor de aanvallende impulsen moeten zorgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen