Bondscoach Giggs op non-actief bij Wales na nacht in gevangenis

3 november 2020, 14:34   Bijgewerkt: 3 november 2020, 14:40

Bondscoach Ryan Giggs moet de komende drie wedstrijden met de nationale ploeg van Wales aan zich voorbij laten gaan. De voetbalbond stelt hem de komende interlands op non-actief na de beschuldigingen aan zijn adres. Vandaag werd bekend dat Giggs een nacht in de gevangenis heeft doorgebracht omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. 

Giggs kon zich daar niet in vinden en ontkende de aantijgingen. De Welshe bond besloot in te grijpen en Giggs wat vrije tijd te geven. "Wij hebben samen met Ryan Giggs besloten dat hij niet betrokken zal zijn bij de komende interlandonderbreking", laat de Welshe bond FAW in een officieel statement weten. Wales neemt het de naderende interlandperiode op tegen de Verenigde Staten, Ierland en Finland.

Lees ook: Giggs brengt nacht in cel door na mishandelen vriendin

Assistent Robert Page neemt tijdelijk de honneurs waar. Hij zal worden geassisteerd door de Nederlander Albert Stuijvenberg, die bij Wales rechterhand is van Giggs. "We geven verder geen commentaar op de situatie", aldus de bond, die vandaag bekendmaakte een persconferentie met Giggs te annuleren wegens de berichtgeving.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen