Joaquín kraakt Koeman: "Alleen wijn was belangrijk"

3 november 2020, 15:23   Bijgewerkt: 3 november 2020, 15:28

FC Barcelona neemt het komende zaterdag op tegen Real Betis. Het betekent een weerzien tussen Ronald Koeman en Betis-middenvelder Joaquín. De twee werkten in het verleden samen bij Valencia, waar vooral Joaquín slechte herinneringen aan heeft overgehouden. 

Joaquín denkt dat de haat van beide kanten komt. ''Ik denk niet dat hij me zal begroeten. We kunnen wel twee of drie flessen water naar elkaars hoofd gooien, maar hallo zeggen… Ik denk het niet'', zei Joaquín bij Canal Sur Radio. De Spaans international denkt bij de reünie automatisch terug aan hun gezamenlijke periode. ''De relatie tussen ons was nooit goed. Koeman sprak niet met de spelers. Hij stuurde alleen Bakero, zijn assistent. Ik zou wel half zo slim als hem willen zijn. Want hij verdiende in een halfjaar zeven miljoen euro.''

Koeman presteerde matig bij Valencia, wat hem uiteindelijk zijn baan kostte. "Hij heeft bewezen een slechte trainer te zijn. En hij heeft weinig van een goed persoon. Hij nam zelfs niet even de moeite om afscheid te nemen van de groep na zijn ontslag. Ook heeft hij de auto die hij van de club kreeg nooit ingeleverd.'' Joaquín legt de vinger op de wond. ''We degradeerden niet naar het tweede niveau omdat de competitie net op tijd stopte. Er waren wedstrijden dat we zelf op een bord moesten uitleggen hoe we moesten spelen. Het enige waar Koeman om gaf waren de vijf of zeven flessen wijn bij het eten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen