Koeman heeft Ter Stegen terug, De Ligt nog niet bij Juve

3 november 2020, 15:41

Goed nieuws voor Ronald Koeman: Marc-André Ter Stegen is hersteld van zijn knie-operatie en is teruggekeerd in de spelersgroep van FC Barcelona. Hoewel het nog onduidelijk is of hij in de basis begint woensdagavond tegen Dinamo Kiev, zal een rentree niet lang meer op zich laten wachten. Afgelopen weekend ging zijn stand-in Neto gruwelijk in de fout.

De Braziliaanse keeper verspeelde de bal na een ongelukkige terugspeel van Gerard Piqué, wat aan de basis lag van de remise tegen Aláves (1-1). Hoewel Neto verder een prima indruk maakte bij de Catalanen, zal Koeman ongetwijfeld blij zijn met de comeback van de Duitser. Ter Stegen is een van de beste keepers van Europa. Of hij ook al in de wedstrijdselectie terugkeert, is onbekend.

Geen De Ligt bij Juventus

Hoewel Andrea Pirlo heeft laten weten dat de comeback van Matthijs de Ligt nabij is, zal die in elk geval op z'n vroegst pas komend weekend worden gemaakt door de Nederlandse verdediger. Hij ontbreekt namelijk nog altijd in de wedstrijdselectie van de Oude Dame, dat tegen de Hongaarse kampioen Ferencvárosi speelt. Cristiano Ronaldo zit er wel weer bij en kan nadat hij kampte met het coronavirus en gaat zijn eerste minuten in het miljardenbal maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen