Dest opgeroepen bij VS, ook Soto en Llanez van de partij

3 november 2020, 16:40

Sergino Dest is opnieuw opgeroepen voor de nationale ploeg van Amerika. De back van FC Barcelona koos recentelijk voor de USA en mag na zijn drie eerdere interlands dit kalenderjaar mogelijk ook voor het eerst minuten maken. Vanuit Nederland reizen Sebastian Soto (Telstar), Richard Ledezma (Jong PSV) en Ulyssess Llanez af.

Dest koos na een aardige soap voor Amerika, namens wie hij al twee vriendschappelijke interlands en één officieel optreden speelde. In theorie zou de verdediger dus nog mogen wisselen naar aanleiding van de nieuwe regelgeving, al wordt dat na de interlands tegen Wales en Panama een nog moeilijker verhaal – los van het feit dat hij dat eens van plan zal zijn.

Heerenveen-huurling Llanez is opgeroepen ondanks zijn geringe aantal speelminuten in Friesland. Eerder kwam hij al tot één interland namens Amerika, waarin hij wel scoorde. Voor Telstar-spits Soto, die eveneense gehuurd is, kan het wel zijn debuut betekenen. Dest reist vanuit Barcelona met Konrad de la Fuente, die uitkomt in het B-team van de Catalanen, en eveneens voor het eerst is opgeroepen.

Met Matt Miazga (voormalig Vitesse), Gio Reyna (Borussa Dortmund) en Christian Pulisic (Chelsea) staan er nog meer bekende spelers op de lijst van bondscoach Gregg Berhalter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen