Twaalf CL-nederlagen op rij voor Marseille: "Dramatisch"

4 november 2020, 08:44

Olympique Marseille heeft een negatief record te pakken, door in de Champions League liefst twaalf wedstrijden op rij te verliezen. Dinsdag ging het weer mis voor de Fransen, die bij FC Porto kansloos met 3-0 ten onder gingen. Trainer Andre Villas-Boas is niet mals voor zijn ploeg.

"We zitten in de Champions League, maar doen het dramatisch. We doen onszelf zo vaak de das om met individuele fouten", zei de trainer, die Kevin Strootman liet invallen. "Ons CL-avontuur wordt gekenmerkt door fouten. Het zijn allemaal kleine dingen. Het zit soms ook niet mee, omdat we tegen Porto ook gedeelten de controle hadden, maar we maken het onszelf moeilijk door fouten", zei de Portugees.

De trainer heeft nog altijd hoop dat Marseille het om gaat draaien. "Het halen van de Europa League zie ik niet als een bonus, maar als een noodzaak. Het is het minimale. Het is nog steeds mogelijk, want we spelen thuis tegen FC Porto en Olympiakos. Maar op dit moment maak ik me meer zorgen over het beeld dat iedereen van ons krijgt. We zijn zo kwetsbaar, er vliegen zoveel ballen in. Het voordeel is dat dit Champions League-toernooi snel ten einde komt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen