Opsteker PSV: geen nieuwe besmettingen, Rosario terug

4 november 2020, 10:16   Bijgewerkt: 4 november 2020, 10:35

Het gaat coronatechnisch weer de goede kant op bij PSV, dat woensdag te horen heeft gekregen dat er geen nieuwe coronabesmettingen zijn bij de spelers en de staf. Dat bevestigt de club. Dat is een behoorlijke opsteker voor de club die werd geteisterd door het virus.

PSV speelt donderdag in de Europa League tegen PAOK Saloniki en dus moest de selectie zich weer laten testen. Er zijn geen nieuwe besmettingen bijgekomen, wat betekent dat het weer de goede kant opgaat bij de club. De afgelopen weken werden elf spelers uit de eerste selectie positief getest. Inmiddels zijn Jordan Teze en Eran Zahavi alweer aangesloten bij de ploeg na hun besmettingen.

Wie ook terugkeert, is Pablo Rosario. Hij is voldoende hersteld en kan weer spelen. De middenvelder die onder Roger Schmidt een belangrijke schakel is, reist dan ook mee naar Griekenland voor het uitduel. Denzel Dumfries en Cody Gakpo zijn er nog niet bij. PSV staat tweede in Groep E, met drie punten uit twee duels. PAOK staat derde met twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen