Mutaties bij ADO: "Vervelend, maar noodzakelijk"

4 november 2020, 11:26

Michele Santoni en Rick Hoogendorp (foto) maken niet langer deel uit van de technische staf van ADO Den Haag. Beide trainers fungeerden tot op heden als assistenten van Aleksandar Rankovic, maar doen nu een stap terug naar de jeugdopleiding. Dat bevestigt de Eredivisie-club.

"Het is een vervelend, maar noodzakelijk besluit", zegt Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart, via de clubkanalen. "Het is de uitkomst van diverse interne gesprekken, waarvan de inhoud uiteraard binnenskamers blijft. Wij zien dit als een vereiste om meer rust te creëren. In de komende periode blijven we met alle technische schakels binnen de club in gesprek, zodat we ons met zijn allen maximaal kunnen inzetten voor dat ene belangrijke doel: in de Eredivisie blijven."

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi stelt dat een verkleining van de stap een goede zet zal zijn. "Op basis van de eerste maanden van het seizoen, de wisselwerking binnen de staf en interne gesprekken is er geconcludeerd dat het op dit moment beter is om de technische staf van het eerste elftal te verkleinen. Een besluit in het belang van de club", vertelt hij. ADO maakt later bekend hoe de staf er verder uit gaat zien.

De club staat vijftiende in de Eredivisie, met vier punten uit zeven wedstrijden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen