Kiev zet Barça op scherp: "Niet goed genoeg voor CL-winst"

4 november 2020, 14:13   Bijgewerkt: 4 november 2020, 15:33

In La Liga draait FC Barcelona uiterst moeizaam, maar in de Champions League gaat het wel goed met de formatie van Ronald Koeman. De eerste twee wedstrijden leverden drie punten op, nadat er vorige week gewonnen werd bij Juventus. Woensdag wacht de ontmoeting met Dinamo Kiev in Camp Nou. Trainer Mircea Lucescu ziet Barcelona niet als kandidaat voor de eindzege.

De ervaren trainer gaf in de pers zijn eerlijke mening over de tegenstander in Groep G. "Ze hebben een ploeg met getalenteerde spelers, maar ze hebben tijd nodig om patronen in te slijpen", sprak Lucescu. "Ik denk niet dat Barcelona op het niveau zit dat nodig is voor Champions League-winst. Bayern München, Manchester City en Paris Saint-Germain hebben meer opties. Natuurlijk is Lionel Messi er nog altijd en hij kan altijd belangrijk zijn."

Koeman beleefde in La Liga de slechtste start van Barcelona sinds 2002 en staat treurig in het rechterrijtje. Lucescu vindt dat de Nederlander tijd moet worden gegund. "Een nieuwe trainer heeft minimaal zes maanden nodig. In de lente zal het team al anders zijn. Barcelona presteert beter in de Champions League in de competitie, omdat die tegenstanders de ploeg erg goed kennen."

Dinamo Kiev staat in Groep G derde met één punt uit twee duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen