Twee EL-opponenten Feyenoord kampen met corona-uitbraak

4 november 2020, 18:33

In de Europa League-poule van Feyenoord kampen twee ploegen met een corona-uitbraak. Het gaat om Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC, die morgen (donderdag) elkaar treffen. Bij Dinamo Zagreb zijn negen spelers en de trainer besmet, bij Wolfsberger AC gaat het om acht besmettingen bij zowel spelers als stafleden. 

De Oostenrijkse club kwam vandaag zelf met het nieuws naar buiten. Er wordt niet bijgezegd om welke spelers het gaat, enkel dat de spelers in kwestie in thuisquarantaine zijn geplaatst. Het Algemeen Dagblad kwam vanmiddag met het nieuws uit Zagreb. Volgens de krant gaat het om vier spelers die al eerder besmet waren en nu opnieuw positief testten - en vijf nieuwe gevallen. Ook trainer Zoran Mamic is er in het Europa League-duel van morgen niet bij. De wedstrijd gaat wel door, mede omdat de Kroaten enkele jeugdspelers in zullen zetten. 

Wolfsberger AC is met vier punten uit twee wedstrijden koploper in groep K. Dinamo Zagreb en CSKA Moskou volgen met twee punten, waar Feyenoord vooralsnog pas één punt pakte. Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC trappen morgen om 21:00 uur af, op hetzelfde moment treft een coronavrij Feyenoord CSKA Moskou in De Kuip. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen