Frenkie in centrum bij Barça, basisplaats Ziyech en Dest

4 november 2020, 20:08   Bijgewerkt: 4 november 2020, 20:24

Frenkie de Jong begint vanavond in het hart van de defensie bij FC Barcelona, dat het in eigen huis opneemt tegen Dinamo Kiev. Ronald Koeman posteerde de middenvelder de laatste weken al vaker achterin en geeft hem nu de voorkeur boven bankzitter Clement Lenglet. Voor De Jong bestieren Miralem Pjanic en Sergio Busquets het middenveld, terwijl Marc-André ter Stegen na blessureleed terugkeert onder de lat.

Ook Sergino Dest mag van Koeman vanaf het begin starten. Hij vormt op de rechterflank een tandem met Lionel Messi. Zijn ex-ploeggenoot Hakim Ziyech staat tevens op het opstellingsformulier genoteerd. De middenvelder kreeg afgelopen week zijn eerste basisplek bij Chelsea, maar zal het tegen Stade Rennes moeten stellen zonder mede-miljoenenaankoop Kai Havertz. De Duitser testte namelijk positief op corona en is niet van de partij

Luuk de Jong begint in de basis bij Sevilla, dat FC Krasnodar ontvangt. Tot een Nederlands onderonsje met Tonny Vilhena zal het niet komen, want Vilhena zit niet bij de wedstrijdselectie. Ruud Vormer komt wél in actie. Met Club Brugge speelt hij tegen Borussia Dortmund. Mitchel Bakker en Justin Kluivert beginnen bij de kraker tussen Paris Saint-Germain en RB Leipzig op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen