'Koeman zoekt fysiek sterke middenvelder en aast op Ndombele'

4 november 2020, 21:05   Bijgewerkt: 4 november 2020, 21:14

Ronald Koeman hoopt zijn middenveld komende winter te versterken met een fysiek sterke middenvelder. Daarbij heeft hij zijn oog laten vallen op Tanguy Ndombele (23), die FC Barcelona van wat extra power moet voorzien. De 23-jarige middenvelder is bij Tottenham Hotspur bezig aan zijn tweede leven en is voor Barça met name interessant vanwege zijn leeftijd.

Afgelopen zomer stond Ndombele al op het wensenlijstje van Koeman, maar de topclub kon het bedrag wegens financiële problemen niet ophoesten. Ndombele beleefde een mager debuutjaar in Londen, maar is dit seizoen uitgegroeid tot vaste waarde in de ploeg van José Mourinho. Daar zal vooral de penningmeester van de Spurs blij mee zijn: de Fransman werd voor zestig miljoen euro overgenomen van Olympique Lyon.

Koeman hoopt de komende maanden een verjongingsslag te maken op het middenveld. Met Miralem Pjanic en Sergio Busquets heeft Koeman twee dertigplussers tot zijn beschikking. Deze zomer vertrok de 23-jarige Arthur nog naar Juventus, terwijl Pjanic de omgekeerde weg bewandelde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen