Van de Beek kritisch: "We moeten ons flink verbeteren"

4 november 2020, 22:22   Bijgewerkt: 4 november 2020, 23:14

Donny van de Beek treurde na afloop van de zure nederlaag die Manchester United leed op bezoek bij Istanbul Basaksehir (2-1). De Engelsen werden in de omschakeling verschalkt en konden in de slotfase weinig inbrengen om het tij te keren. De middenvelder van het Nederlands elftal beleefde het laatste halfuur vanaf de bank, nadat hij door Ole Gunnar Solskjaer naar de kant was gehaald.

"We mogen de bal niet zo weggeven", baalde Van de Beek na afloop in gesprek met Evening Standard. "In de Champions League en de Premier League wordt daar keihard profijt van gemaakt." Dat bleek, want Basaksehir sloeg toe uit twee counters. Van de Beek was nog wel tevreden over de start van zijn ploeg. "Tot de eerste tegengoal speelden we aardig. Daarna ging het mis."

De middenvelder gaf aan enorm teleurgesteld te zijn. "We moeten ons echt een stuk gaan verbeteren. Tegen Arsenal was het hetzelfde liedje: toen speelden we ook niet onze beste wedstrijd." Van de Beek richt het vizier op komend weekend. Dan wacht het affiche met het sterk begonnen Everton, dat de vierde plaats gezet. United is afgezakt naar de beschamende vijftiende plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen