Cocu zakt naar voorlaatste plaats na weer verlies

4 november 2020, 23:55

De zorgen voor Phillip Cocu bij Derby County blijven toenemen. The Rams gingen in eigen huis ook onderuit tegen Queens Park Rangers (0-1), waardoor Cocu en consorten zich inmiddels terugvinden op plaats 23 in de Championship. Cocu ligt dit seizoen extreem onder vuur wegens een dramatische start.

Er werd dit seizoen pas één zege geboekt en driemaal gelijkgespeeld. De andere zes duels werden verloren. Daardoor heeft Derby alleen Sheffield Wednesday nog onder zich op de ranglijst, al verzamelde die ploeg tot dusverre meer punten. Sheffield begon het seizoen echter met twaalf minpunten, omdat het de financiële regels in Engeland had overtreden. Geen ploeg sprokkelde minder punten bijeen als het elftal van de voormalig coach van PSV en Fenerbahce.

Vanavond was Queens Park Rangers te sterk voor Derby County, dat pas in de slotfase de beslissende tegengoal van Macauley Bonne incasseerde. Cocu kan na een coronabesmetting inmiddels weer beschikken over captain Wayne Rooney, maar de nummer tien kon zijn coach niet uit de problemen helpen. Voormalig Feyenoord-spits Colin Kazim-Richards werd een kwartier voor tijd binnen de lijnen gebracht, maar dat mocht niet baten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen