Koeman ontevreden met Barça: "We waren niet goed"

4 november 2020, 23:53   Bijgewerkt: 5 november 2020, 00:01

Ronald Koeman kon maar moeilijk blij zijn met de drie punten die FC Barcelona pakte in eigen huis tegen Dinamo Kiev (2-1). De Spaanse topclub boekte de derde zege op rij in de Champions League, maar tot optimisme leidde het niet in Camp Nou. Wél was de Nederlandse oefenmeester dolblij met de terugkeer van sluitpost Marc-André ter Stegen, die zijn ploeg meerdere keren van een blamage behoedde.

Over de start was Koeman nog het meest te spreken. "We beginnen goed, maken snel de 1-0, maar vergeten vervolgens de wedstrijd te controleren. Vooral zonder bal was het niet goed", sprak Koeman voor de camera van Movistar. Dat Barça alsnog drie punten overhield aan het duel, had Koeman met name te danken aan de van een blessure teruggekeerde Marc-André ter Stegen. "Dankzij Marc hebben we gewonnen. Hij was fenomenaal en heeft weer bewezen een geweldige keeper te zijn."

Frenkie de Jong vervulde tegen Dinamo Kiev een rol als centrumverdediger en dat kon Koeman wel bekoren. "Clément Lenglet heeft fysieke problemen gehad en we verwachtten een wedstrijd die veel op de helft van de tegenstander zou plaatsvinden. Dat pakte aanvankelijk ook zo uit, maar later kwamen we in de problemen. De Jong is een optie voor de plekken achterin. Het is goed om zo'n type speler te hebben."

FC Barcelona gaat fier aan kop in de groepsfase, maar daar kan Koeman niet al te blij mee zijn, De ex-bondscoach is nog verre van tevreden. "We hebben drie wedstrijden gewonnen, dat is positief. Maar we moeten beter spelen en beter worden zonder bal. Vandaag ging het niet goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen