Feyenoord stelt Bannis ultimatum, 'Summerville-scenario' dreigt

5 november 2020, 07:33

Feyenoord wil snel duidelijkheid hebben over de toekomstplannen van Naoufal Bannis. Technisch directeur Frank Arnesen geeft de achttienjarige aanvaller tot zaterdag de tijd om zijn aflopende contract te verlengen. Gaat Bannis niet in op de contactaanbieding, dan dreigt voor hem een vergelijkbaar scenario met dat van Crysencio Summerville.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad donderdagochtend. Volgens de krant is er sprake van een 'lastige contractsituatie'. Arnesen zou de jonge aanvaller het ultimatum hebben gesteld. "We zijn ermee bezig", laat hij weten. Tekent Bannis niet bij, dan dreigt voor hem het scenario-Summerville. De onlangs negentien jaar geworden aanvaller weigerde zijn contract bij de Rotterdamse club te verlengen, werd teruggezet naar de beloften en vervolgens verkocht aan Leeds United.

Bannis maakte afgelopen weekend zijn eerste officiële doelpunt in de hoofdmacht van Feyenoord. Tegen FC Emmen kwam hij als vervanger van Steven Berghuis binnen de lijnen en scoorde hij in blessuretijd de 2-3. Donderdag tegen CSKA Moskou zal Bannis niet starten, wat niet te maken heeft met zijn contractsituatie. "Want hij is nog niet toe aan een basisplaats in zo'n wedstrijd. Al traint hij prima en was zijn goal tegen Emmen belangrijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen