Nieuwe tik voor Cocu en Derby: "Dit verdienen we niet"

5 november 2020, 08:29   Bijgewerkt: 5 november 2020, 09:17

Phillip Cocu moet na een nieuwe nederlaag vrezen voor zijn positie als trainer van Derby County. The Rams gingen woensdagavond op eigen terrein door een laat doelpunt onderuit tegen Queens Park Rangers (0-1) en zijn afgezakt naar de voorlaatste plaats in het Championship. "Dit verdienen we niet."

Door de negatieve resultaten wordt de positie van Cocu bij de Engelse club steeds wankeler. Derby County won slechts één van de tien competitiewedstrijden en houdt op de ranglijst alleen Sheffield Wednesday onder zich, dat door een fikse puntenstraf de laatste plaats bezet. Tegen QPR verloor Derby County woensdagavond door een doelpunt in minuut 88.

"Voetbal kan soms heel hard zijn en dat was vandaag voor ons weer het geval", treurde Cocu na afloop van de nieuwe nederlaag. "We proberen de balans te vinden tussen het niet te veel open zetten van onze verdediging en de wedstrijd te winnen. Naarmate de wedstrijd vorderde, wilden we meer naar voren. Het team verdiende deze nederlaag niet. Het enige wat onze situatie kan veranderen is het winnen van wedstrijden. Des te langer het zo doorgaat, des te beroerder de situatie wordt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen