Ejuke heeft hoge verwachtingen van Feyenoord: "Een goed team"

5 november 2020, 13:28

Chidera Ejuke is voor even terug in Nederland. De Nigeriaanse aanvaller neemt het donderdagavond in de Europa League met CSKA Moskou op tegen Feyenoord. Van de Rotterdamse club heeft hij hoge verwachtingen.

Afgelopen zomer maakte Ejuke na één seizoen in de Eredivisie de overstap van sc Heerenveen naar CSKA Moskou. Bij Feyenoord stond de Nigeriaanse dribbelaar ook op de radar. "Ik weet niet precies wat er is gebeurd, maar weet wel dat ze interesse hadden. Mijn zaakwaarnemer gaat daarover. Nu speel ik voor CSKA, dat is het belangrijkste", zegt hij voor de camera van FOX Sports.

Lees ook'Ambitieus Feyenoord wilde voor corona Veerman

Donderdagavond neemt Ejuke het op tegen de club die het wel in hem zag zitten. "Feyenoord is een goed team, ik verwacht veel van de ploeg. Ik heb natuurlijk drie keer tegen hen gespeeld. Twee keer in de competitie en een keer in de beker. Ik houd overal rekening mee en ben altijd voorbereid. We zijn klaar voor de wedstrijd en hopelijk pakken we de winst."

Ejuke speelde tot nu toe tien wedstrijden voor CSKA Moskou. Vijf als basisspeler, vijf als invaller. In alle competities vond hij tweemaal het net voor de Russische formatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen