Haller opgeroepen voor Ivoorkust, Ronaldo terug bij Portugal

5 november 2020, 14:52

Sébastien Haller staat voor zijn interlanddebuut. De 26-jarige spits van West Ham United is opgenomen in de selectie van Ivoorkust voor het tweeluik met Madagascar. Cristiano Ronaldo keert na een coronabesmetting terug in de Portugese selectie.

Haller is geboren en getogen in Frankrijk en scoorde in zijn tienerjaren aan de lopende band voor diverse Franse vertegenwoordigende elftallen. Een uitnodiging van Didier Deschamps bleef de laatste jaren uit, waardoor de voormalig spits van FC Utrecht nu voor zijn kansen gaat bij Ivoorkust. Hij kan uitkomen voor het Afrikaanse land omdat zijn moeder Ivoriaans is. PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré is eveneens opgeroepen voor de komende Afrika Cup-kwalificatieduels.

Ronaldo

Ronaldo maakt gewoon deel uit van de 25-koppige selectie van Portugal voor de komende interlandperiode. De sterspeler van Juventus werd tijdens de vorige interlandbreak positief getest op corona en miste daardoor de wedstrijd tegen Zweden (3-0). Bij zijn club maakte hij afgelopen weekend zijn rentree. Portugal speelt binnenkort tegen Andorra, Frankrijk en Kroatië.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen