Giakoumakis bij Griekse selectie, Foden terug bij Engelsen

5 november 2020, 15:56

De goede prestaties van Giorgos Giakoumakis bij VVV-Venlo zijn niet onopgemerkt gebleven bij John van 't Schip. De Nederlander heeft de veelscorende spits van de Limburgers bij de Griekse selectie gehaald. Hij zat er nog niet eerder bij en kan dus zijn debuut gaan maken.

Giakoumakis werd in de zomer overgenomen van AEK Athene en scoorde tot dusver al zes keer in de Eredivisie, en dat terwijl zijn ploeg nog niet goed draait. Twee van die zes doelpunten waren fraaie omhalen. Zes goals in zeven wedstrijden is uiteraard uitstekend en dus heeft Van 't Schip hem opgeroepen bij Griekenland. Mogelijk kan hij in de Nations League-duels met Moldavië (15 november) en Slovenië (18 november) minuten gaan maken.

Foden terug bij Engeland

Bondscoach Gareth Southgate van Engeland heeft Phil Foden weer in genade aangenomen. De middenvelder van Manchester City maakt weer onderdeel uit van de Engelse selectie voor de aanstaande interlands en keert terug nadat hij eerder op IJsland de coronaregels overtrad samen met Mason Greenwood. Greenwood is overigens nog niet opgeroepen, Foden keert wel weer terug. Engeland speelt in november tegen Ierland, België en IJsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen