Kökcü: "Probeer me af te zonderen van naar wereldje"

5 november 2020, 23:13   Bijgewerkt: 5 november 2020, 23:18

Orkun Kökcu hoopt na zijn prachtige treffer tegen CSKA Moskou (3-1) een vervelende periode achter zich te laten. De talentvolle middenvelder moest het de laatste weken doen met een reserverol, maar kwam de laatste weken steeds vaker weer in de plannen voor. De Turkse jeugdinternational investeerde de laatste weken in zichzelf en dat betaalde zich tegen de Russen uit.

Voor de camera van RTL 7 gaf Kökcü aan dolblij te zijn met zijn treffer. "Het voelt lekker om eindelijk weer eens te scoren." De laatste weken kreeg hij veel kritiek over zich heen. Dat kreeg de middenvelder zelf ook mee. "Ik speel op het hoogste niveau, daar hoort kritiek bij. Ik moet mijn eigen spel blijven spelen en me proberen af te zonderen van het nare wereldje."

Kökcü werkte de laatste weken keihard om zich weer in de basis te knokken. "Ik probeer veel te praten met mensen om me heen. Zij hebben vertrouwen in me uitgesproken, dat heb ik zelf ook altijd gehouden." Kökcü bekeek beelden van zichzelf en zag wat er beter moest. "Ik heb mijn eigen spel geanalyseerd, daar is uitgekomen dat ik meer op doel moet schieten. Soms ben ik misschien iets te veel voetballiefhebber, wil ik te veel de combinatie zoeken. Het mag af en toe wel wat zakelijker."

Tegen CSKA haalde hij met succes de treffer over. Daarmee droeg hij bij aan de 3-1 zege. "Het belangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt", aldus Kökcü. "We doen nog volop mee. We hebben nog drie wedstrijden om eindelijk weer eens te overwinteren." De achterstand van Feyenoord op koploper Dinamo Zagreb bedraagt slecgts een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen