Domper Cocu: coach moet uit voorzorg in zelfquarantaine

6 november 2020, 07:49

Phillip Cocu zit in de hoek waar de klappen vallen momenteel. Niet alleen sportief gaat het zeer moeizaam bij Derby County, de coach moet de komende twee weken ook nog eens in zelfquarantaine. Algemeen directeur Stephen Pearce heeft namelijk een positieve coronatest afgelegd, waardoor Cocu uit voorzorg binnen moet blijven.

Dat heeft de club laten weten in een statement. Niet geheel toevallig zat Cocu donderdag na de volgende tegenslag in het Championship nog om tafel met Pearce en wordt zodoende geacht om binnen te blijven. Zodoende kan hij in absoute crisistijd zijn elftal niet managen en mist hij in elk geval het duel met Barnsley komend weekend. Een klein voordeel is dat daarna de interlandperiode aanbreekt en Derby County even vrij is.

Lees ookNieuwe tik voor Cocu en Derby: "Dit verdienen we niet"

Door de negatieve resultaten wordt de positie van Cocu bij de Engelse club steeds wankeler. Derby County won slechts één van de tien competitiewedstrijden en houdt op de ranglijst alleen Sheffield Wednesday onder zich, dat door een fikse puntenstraf de laatste plaats bezet. Tegen QPR verloor Derby County woensdagavond door een doelpunt in minuut 88. De vraag is hoelang Cocu nog het vertrouwen houdt van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen