Maradona herstelt goed, lichaam moet wennen aan 'onthouding'

6 november 2020, 09:27

Maradona moet voorlopig in het ziekenhuis blijven. Hoewel het herstel van de Argentijn na zijn operatie voorspoedig verloopt, zal het nog even duren voor hij weer naar huis mag. Volgens zijn lijfarts Leopoldo Luque is zijn lichaam in periodes van verwarring, wat vermoedelijk te maken heeft met zijn recente alcohol- en drugsgebruik.

Dat vertelde hij in de Argentijnse media. Hoewel hij de woorden drank en drugs niet noemde, doelt hij daar waarschijnlijk wel op. Want volgens Luque is het lichaam van Pluisje momenteel in onthouding, omdat hij inmiddels al een langere periode in het ziekenhuis ligt. Daar komen vermoedelijk nog wel wat dagen bij, liet Luque doorschemeren.

Maradona werd vorige week zestig jaar, maar dat ging niet goed en vertoonde tekenen van depressie. Hij weigerde te eten en werd opgenomen in een ziekenhuis. Dokters kwamen erachter dat hij het slachtoffer was geworden van een hersenbloeding en dus stond er een operatie te wachten. Die duurde ongeveer anderhalf uur, maar verliep goed.

Lees ook: Hersenoperatie Maradona verloopt goed: "Volgens plan"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen