Senesi moet debuut uitstellen, Tagliafico wel in definitieve groep

6 november 2020, 10:36

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi moet nog even wachten op zijn debuut in de nationale ploeg van Argentinië. De achterhoedespeler zat in de voorselectie van bondscoach Lionel Scaloni, maar heeft de uiteindelijke groep niet gehaald. Dat geldt wel voor Ajax-verdediger Nicolas Tagliafico. 

De linksback uit Amsterdam is echter een vaste kracht in de nationale ploeg van Argentinië, waar hij achter Lionel Messi zelfs reserveaanvoerder is. Zijn oproep komt dan ook niet als een verrassing. Senesi speelde zijn wedstrijden tot dusver echter in het beloftenteam van Argentinië, waarvoor hij al wel interlands speelde. Hij debuteerde afgeloepn week in de voorselectie van de Argentijnen, maar moet zijn debuut dus nog even uitstellen.

Naast Tagliafico kregen ook onder andere Lionel Messi, Ángel Di Maria, Leandro Paredes, Lucas Ocampos, Paulo Dybala en Lautaro Martínez een uitnodiging van Scaloni. Argentinië speelt in de komende interlandperiode wedstrijden tegen Paraguay en Peru voor de kwalificatie van het WK 2022. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen