PSV-back Max debuteert in de selectie van Duitsland

6 november 2020, 11:42   Bijgewerkt: 6 november 2020, 11:47

PSV-verdediger Philipp Max (27) heeft zijn eerste wens zien uitkomen in dienst van de Eindhovenaren. In de Eredivisie wilde de linksachter zich onder andere in de kijker van bondscoach Joachim Löw spelen en dat is gelukt: de achterhoedespeler heeft zich in de definitieve selectie van Die Mannschaft gespeeld. Tegen Tsjechië (oefen), Oekraïne en Spanje (Nations League) kan hij zodoende zijn debuut maken.

Dat heeft bondscoach Joachim Löw bekend gemaakt. "We willen spelers als Max en Uduakhai (FC Augsburg, debuteert ook, red.) belonen voor hun uitstekende recente prestaties. Ook zij moeten merken dat we dat in de gaten houden", zei Löw, die na het verloren WK in 2018 sowieso veel jeugd de kans in de nationale ploeg van Duitsland. Met wisselend succes overigens. 

Max is na Amin Younes (destijds als Ajacied) de tweede Eredivisie-speler ooit die is opgeroepen voor de defintieve selectie van de nationale ploeg van Duitsland. Dat dankt hij onder andere aan zijn zes assists en de ene goal die hij in zijn eerste elf wedstrijden al op zijn naam schreef namens PSV. 

De productieve linksachter heeft overigens flink wat concurrentie achterin, onder andere Robin Gosens (Atalanta Bergamo) zit bij de selectie. In totaal zijn er liefst twaalf (!) verdedigers opgeroepen door Löw, die opnieuw routiniers Thomas Müller en Jerôme Boateng links laat liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen