Morata en Koke tegen Oranje, geblesseerde Thiago ontbreekt

6 november 2020, 15:25

Het Nederlands elftal kan zijn borst natmaken voor Álvaro Morata. De opgeleefde spits van Juventus is door Luis Enrique namelijk na een jaar weer eens opgenomen in de selectie van Spanje. Het elftal van Frank de Boer speelt als eerstkomende interland een vriendschappelijke ontmoeting met de Spanjaarden,.

Dat heeft Enrique bekend gemaakt. Naast Morata, die tegen FC Barcelona in de Champions League een hattrick doelpunten afgekeurd zag worden door Danny Makkelie, is ook Koke voor het eerst in twee jaar weer opgenomen in de Spaanse selectie. Chelsea-keeper Kepa zit eveneens bij de selectie, ondanks dat hij zijn basisplaats is verloren. Jordi Alba is er zoals gebruikelijk niet bij onder Enrique.

Middenvelder Thiago ontbreekt ook in het keurkorps van de Spaanse coach. Hij is geblesseerd en ontbreekt komend weekend ook om die reden tegen Manchester City in de kraker in de Premier League komend weekend. Hoewel de Spaanse middenvelder niet onder het mes hoefde voor zijn blessure, ligt hij wel al enige tijd uit de roulatie. Jürgen Klopp verwacht hem na de interlandbreak weer terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen