Veerman niet bij Jong Oranje: "We hebben veel smaken"

6 november 2020, 16:01

Erwin van de Looi had in zijn vrijdag bekendgemaakte selectie van Jong Oranje geen plaats voor Joey Veerman. De middenvelder is dit seizoen een belangrijke spil in het goed presterende sc Heerenveen, maar is toch buiten de boot gevallen. Van de Looi stelt dat de concurrentie groot is.

Tijdens de vorige periode was er wel plaats voor Veerman, die toen geblesseerd afhaakte en dus niet speelde. Tegen Wit-Rusland en Portugal op 15 en 18 november heeft Van de Looi hem niet nodig. "We hebben op diverse posities veel smaken om uit te kiezen. We moeten keuzes maken en deze keer is de keuze op anderen gevallen, ook omdat we daardoor richting het EK wat andere jongens aan het werk willen zien", zegt Van de Looi tegen Voetbal International.

De spelmaker van de Friezen staat wel op de stand-by-lijst, zo geeft Van de Looi aan. Een optie voor het EK van volgend jaar is hij dan ook zeker. "We hebben een groep spelers die we nauwgezet volgen richting het EK. Daar hoort Joey zeker bij. Dat hij er nu niet bij zit, betekent zeker niet dat hij uit beeld is", zegt Van de Looi over de 21-jarige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen