Wormuth tegen VVV waarschijnlijk terug langs het veld na corona

6 november 2020, 16:45

Frank Wormuth lijkt zaterdagavond weer plaats te kunnen nemen in de dugout van Heracles. De trainer was besmet met corona en moest de laatste twee duels vanuit huis kijken, maar is volgens een sneltest negatief. Een PCR-test moet nu definitief uitsluitsel gaan geven. 

"Ik heb alleen maar twee dagen milde klachten gehad", vertelde Wormuth aan RTV Oost. "Dat is inmiddels twaalf dagen geleden en ik kan zonder problemen sporten en hardlopen. De sneltest was negatief. We wachten nog op de uitslag van de PCR-test. Als die ook negatief is, ben ik erbij." De Duitse trainer is blij dat hij zijn elftal niet meer via de televisie moet zien spelen. "Het was een nieuwe ervaring, maar geen mooie. Je zit te kijken en denkt: dit moet je doen, dat moet je doen. Het is niet fijn om geen invloed te hebben."

Op de tv zag de Duitse trainer zijn ploeg met 4-1 winnen van FC Utrecht. "Natuurlijk heb ik ook genoten van de overwinning en de manier waarop die tot stand kwam. Maar FC Utrecht had niet zijn beste dag, daar moeten we ook eerlijk in zijn. Aan de andere kant is onze ploeg ook slim geweest en hebben ze de ruimtes die ze kregen goed benut." De wedstrijd tegen Utrecht moet zaterdagavond om 18:45 uur een goed gevolg gaan krijgen tegen VVV-Venlo. "We spelen tegen een ploeg die ongeveer hetzelfde niveau heeft als wij. Dit is een mooie kans om onze plek in de middenmoot van de Eredivisie te verstevigen."

Pröpper terug in basiself

Tegen VVV treedt Heracles ook weer aan met aanvoerder Robin Pröpper. Hij was al hersteld van zijn coronabesmetting, maar was nog niet fit genoeg om te starten. Tegen VVV staat hij wel gewoon weer aan de aftrap. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen