Almere verstevigt koppositie, Helmond Sport pakt punt bij NEC

6 november 2020, 22:52

Almere City staat na vrijdagavond nog wat steviger aan kop in de Eerste Divisie. In eigen huis boekte de club een 2-0 overwinning op Jong AZ. Damon Mirani en Mees Kaandorp - die in de jeugdopleiding van de Alkmaarders speelde - maakten de doelpunten.

Zo blijft Almere de enige Eerste Divisie-ploeg zonder nederlaag. Van de eerste elf duels werden er acht gewonnen en drie gelijkgespeeld. Met 27 punten staat de ploeg van trainer Ole Tobiasen bovenaan, al moet daarbij gezegd worden dat achtervolgers SC Cambuur en De Graafschap (beiden 22 punten) twee wedstrijden minder gespeeld hebben. SC Cambuur ontvangt morgen Jong Ajax, De Graafschap speelt eveneens een thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Jong AZ staat na de nederlaag op de negentiende plaats, drie punten boven hekkensluiter FC Dordrecht.

Helmond Sport houdt NEC op een punt{image[343567][right-half][]}

NEC is het zicht op Almere City vanavond kwijtgeraakt. Door een 2-2 gelijkspel tegen Helmond Sport en een overwinning van NAC eerder op de avond zakt de ploeg naar plek vijf. De Nijmeganeren kwamen vroeg op achterstand door Jelle Goselink, maar dat werd nog hersteld door goals van Terell Ondaan en Bart van Rooij. Op de gelijkmaker van Karim Loukili had NEC echter geen antwoord meer. De achterstand op koploper Almere bedraagt na elf wedstrijden nu zeven punten. Helmond Sport staat na het gelijkspel vijftiende in de Eerste Divisie.

Lees ook: NAC scoort en wint weer eens

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen