Buijs bewondert Robben: "Hij doet het echt voor FC Groningen"

7 november 2020, 08:36

Hij doet de komende weken niet mee bij FC Groningen, maar toch kijkt trainer Danny Buijs telkens met meer bewondering naar de verrichtingen van Arjen Robben in het noorden van het land. Niet alleen zijn CV, maar ook zijn houding is volgens de coach een grote pré van de 36-jarige vleugelaanvaller.

Dat stelt hij in De Telegraaf. "Hij doet het ook echt voor FC Groningen. Hij voelt zich verbonden met de stad en regio. En hij is voor alle jongens zó benaderbaar." Een 'doodnormale gozer', vindt de trainer. Robben speelde dit seizoen vanwege blessures pas vijftig minuten, maar heeft goede hoop om over een paar weken weer wedstrijdfit te geraken. Tot december speelt hij in elk geval geen wedstrijden.

Maar ook naast het veld vindt Buijs dat de oud-international van grote waarde is. "Vanuit mijn rol spar ik wel met hem over dingen. Vanuit de staf sparren we graag met Arjen en horen we zijn mening. Het zou wel gek zijn als we daar niks mee doen, hè." Toch baalt Buijs van zijn afwezigheid op het veld. "Ik weet wat hij er allemaal voor doet en dan doet het me echt pijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen